Lamunan

Basa raga maksa tibra
peuting pegat ku lamunan
anjeun datang na sawangan
ngaguar carita cinta munggran

Ngiwat cinta saliwat
ngudag panggupay rasa
ukur bingung nu nalikung
tunggara teuaya tungtung

dimana anjeun ayeuna
mawa katresna numasih nyangsang


Related Post:


Facebook Comments
0 Blogger Comments


Posting Komentar - Back to Content


Followers

Pageviews

Banner Teman

Sat-cyber Izzan-Hacker Dark48 CyBer-4Line